Ολυμπιακό προπονητικό κέντρο ΔΕΚΕΛΕΙΑΣ

Ολυμπιακό προπονητικό κέντρο ΔΕΚΕΛΕΙΑΣ

Τόπος Εκτέλεσης:aaaiiiiΝομός Αττικής
Κύριος του Έργου:aaaiiiΓΕΑ/ΥΠΕΠΑ - ΑΘΗΝΑ 2004
Προϋπολογισμός:aaaai11.000.000,00 €
Περίοδος Κατασκευής:..2004
a
a

a

Μελέτη και κατασκευή προπονητικού κέντρου που περιλαμβάνει:

  • Νέα Εγκατάσταση Πάλης - Τζούντο.-------------------------O χώρος αυτός θα καλύψει όλες τις προπονητικές O χώρος αυτός θα καλύψει όλες τις προπονητικές ανάγκες της Πάλης και του Τζούντο για τους Ολυμπιακούς και για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες. Tο κτίριο αυτό θα είναι ένα αποσυναρμολογούμενο ισόγειο κτίριο ελαχίστων καθαρών διαστάσεων 75μ Χ 73.60μ και ελαχίστου καθαρού ύψους 4μ.
  • Νέα Εγκατάσταση Πυγμαχίας - Ταεκβοντό. ----------------------------------------O χώρος αυτός θα καλύψει τις O χώρος αυτός θα καλύψει τις προπονητικές ανάγκες της Πυγμαχίας και του Ταεκβοντό για τους Ολυμπιακούς και του Wheelchair Rugby για τους Παραολυμπιακούς αγώνες. Το κτίριο αυτό θα είναι ένα αποσυναρμολογούμενο ισόγειο κτίριο ελαχίστων καθαρών διαστάσεων 60μ Χ 50μ και ελαχίστου καθαρού ύψους 5μ
  • Κλειστό Γυμναστήριο Σχολής Ικάρων. -----------------------Το υφιστάμενο κλειστό γυμναστήριο της Σχολής Το υφιστάμενο κλειστό γυμναστήριο της Σχολής Ικάρων ανακαινίζεται και αναδιαρρυθμίζεται για να καλύψει τις προπονητικές ανάγκες της Πετοσφαίρισης για τους Ολυμπιακούς και για το αγώνισμα της Πετοσφαίρισης και της BOCCIA για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες.